Gelderland

Verdachte (26) steekpartij winkelcentrum De Eglantier Apeldoorn verdacht van poging tot moord

De 26-jarige Mohammed A.K. die op 2 januari een 46-jarige man neer zou hebben gestoken, wordt verdacht van poging tot moord. Dat bleek vrijdagochtend uit een zitting bij de rechtbank in Zutphen. Het Openbaar Ministerie beweerde dat de verdachte met een groot mes het slachtoffer in zijn buik had gestoken waarna deze een slagaderlijke bloeding op liep.

Zoektocht

De politie startte direct na de steekpartij een zoektocht naar de dader. Agenten hielden twee personen aan, maar deze werden later weer vrijgelaten. Op een later moment vielen agenten een appartementencomplex aan de Viltmakersdonk binnen waar de verdachte zich schuil hield.

Het enige wat duidelijk is, is dat het OM de 26-jarige A.K. poging tot moord ten laste legt. De zitting staat gepland op 24 juni. Tot die tijd blijft de 26-jarige Amersfoorter vastzitten.

Gerelateerde artikelen