Gelderland

Bestelbus begint na APK keuring te roken De Violieren Apeldoorn

De brandweer van Apeldoorn is vanavond gealarmeerd voor een voertuigbrand. Een man had net zijn auto opgehaald na een APK keuring. Toen de man op de Violieren reed zag de man rook onder de motorkap vandaan komen. Toen hij de motorkap open deed, zag hij vlammetjes bij de accu. Daarop heeft de man 112 gebeld.

De brandweer rukte met spoed uit en was snel ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer was er inderdaad sprake van aardig wat rookontwikkeling. Ook was er sprake van een forse brandlucht in de omgeving te ruiken. De brandweer heeft de accu losgekoppeld. Waarop zij het voertuig hebben veilig gesteld en retour konden richting de kazerne.

De inzet van de brandweer trok aardig wat bekijks van voorbijgangers en buurtbewoners.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen