Gelderland

Kettingbotsing met 4 auto’s zorgt voor flinke file A50 Apeldoorn

Op de A50 bij Apeldoorn botsten vanmorgen rond 10:45 uur 4 auto’s op elkaar. Het ongeval gebeurde in de richting van Zwolle net na het viaduct met de Deventerstraat in Apeldoorn ter hoogte van Teuge. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Voor het ongeval werd de brandweer ook opgeroepen omdat er mogelijk sprake was van een beknelling. Zij konden onverrichte werkzaamheden retour.

Drie van de vier auto’s konden na het ongeval op eigen kracht verder rijden, maar de 3e auto liep behoorlijke schade op. Deze moest met een motorkap in de kreukels, kapotte koplampen en een flinke buts in de zijkant worden afgesleept door een berger.

Door het ongeval stond er tussen knooppunt Beekbergen en Apeldoorn-Noord een flinke file. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Foto: Persbureau LDG

 

Gerelateerde artikelen