Gelderland

Automobilist bekneld na fors ongeval Kanaalweg Laag-Soeren

Een automobilist is donderdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding op de Kanaalweg bij Laag-Soeren.

De hulpdiensten kregen rond 07.30 uur een melding binnen dat een automobilist van de weg was geraakt en frontaal tegen een boom was gebotst. De automobilist zat volgens de melder bekneld in zijn auto. Daarop besloot de meldkamer om naast de politie en ambulancedienst, ook de brandweer te alarmeren. De brandweer rukte met drie voertuigen uit en was snel ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer, bleek de bestuurder inderdaad bekneld te zitten.

De brandweer heeft de deur van de auto moeten verwijderen om de man uit zijn benarde positie te kunnen halen. De man is, nadat hij door de brandweer was bevrijd, overgedragen aan het ambulancepersoneel. Deze hebben de man uiteindelijk naar het ziekenhuis overgebracht met onbekende verwondingen.

Een deel van de weg was vanwege het ongeval afgesloten. De zwaar beschadigde auto moet door een berger worden afgesleept.

Foto’s: Persbureau LDG

Gerelateerde artikelen