Gelderland

Automobilist rijdt door na aanrijding met oudere dame Apeldoorn

Een automobilist is vrijdagavond doorgereden nadat deze een oudere dame op een fiets had aangereden. De vrouw kwam hard ten val en liep daarbij wat lichte verwondingen op.

Het ongeval gebeurde rond 19.15 uur op de Rijnstraat in Apeldoorn zuid. De fietsster reed over de Rijnstraat en sloeg linksaf de Vliststraat in, op dat moment kwam er een automobilist vanaf tegengestelde richting, (vanaf de Oude Beekbergen -> Waalstraat) en kon de fietsster niet meer ontwijken met een botsing als gevolg. De vrouw kwam hard ten val en raakte lichtgewond. Getuigen belde direct 112. De politie kwam met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de vrouw. Het ambulancepersoneel heeft haar in de ambulance onderzocht en behandeld. Zij hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis.

De fiets van de vrouw liep bij de botsing enige schade op, zo stond onder andere het stuur scheef.

Agenten hebben van getuigen een verklaring opgenomen. De politie hoopt dat de bestuurder van het desbetreffende voertuig zich meldt. Doorrijden na een aanrijding is strafbaar.

Foto’s: Persbureau LDG

Gerelateerde artikelen