Gelderland

Automobilist slaat meerdere keren over de kop A1 Uddel, bestuurder zwaargewond

Een man is zondagochtend ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de A1 bij Uddel. De automobilist reed vanaf Apeldoorn richting Amersfoort toen het gruwelijk mis ging.

Hulpdiensten kregen even voor half zeven een melding binnen van een ernstige aanrijding waarbij een automobilist meerdere malen over de kop was geslagen met zijn voertuig. Meerdere politiewagens, ambulances, brandweerwagens en zelfs een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. De gealarmeerde traumahelikopter landde midden op de snelweg.

De bestuurder van het voertuig raakte bij het ongeval ernstig gewond. Het slachtoffer is nadat deze door de brandweer uit het voertuig was gehaald, overgedragen aan het ambulancepersoneel. Deze hebben zich verder ontfermd over het slachtoffer.

De snelweg A1 is volledig afgesloten geweest in de richting van Amersfoort. De verkeersongevallen analyse van de politie heeft sporenonderzoek verricht.

Foto’s: Persbureau LDG

Gerelateerde artikelen