Gelderland

Man op scootmobiel gewond na aanrijding met auto Kanaal Zuid Apeldoorn

Een man is vrijdagmiddag met zijn scootmobiel aangereden door een automobilist op Kanaal zuid in Apeldoorn. De man raakte gewond en wordt momenteel in een toegesnelde ambulance onderzocht en behandeld.

Het ongeval gebeurde rond 14.30 uur op de kruising Kanaal zuid met de Wilmersdorf. De automobilist wilde vanaf de Wilmersdorf, Kanaal Zuid oprijden en zag daarbij de man over het hoofd. Politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde man. Hij werd snel in de ambulance geladen waar hij verder werd onderzocht en behandeld.

Het ongeval gebeurde nadat de automobilist de scootmobieler over het hoofd had gezien. Beide voertuigen liepen enige schade op.

Vanwege het ongeval is een deel kruising afgesloten. Het is niet de eerste keer dat het hier fout gaat, ondertussen staat de locatie bekend om zijn ongelukken.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen