Gelderland

Twee traumahelikopters in 1 uur tijd uitgerukt naar Apeldoorn

Vanavond moest de traumahelikopter twee keer uitrukken naar Apeldoorn. De eerste keer moest de traumahelikopter uitrukken naar de Boswachtersveld in Apeldoorn. Nog geen drie kwartier later landde de heli bij de Laan van de Leeuw.

Medische noodsituatie

De traumahelikopter rukte even na 19:00 uur uit voor een medische noodsituatie aan de Boswachtersveld in Apeldoorn. De heli landde midden in de woonwijk op een speelveldje en trok veel bekijks van omwonenden. De politie zorgde ervoor dat de buurtbewoners niet te dicht bij de traumahelikopter kwamen. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

Scooterrijder ernstig gewond

Nog geen drie kwartier later moest de traumahelikopter opnieuw uitrukken. Dit keer voor een ernstig gewonde scooterrijder bij de rotonde van de Laan van de Leeuw met de Tweelingenlaan. Volgens getuigen raakte de scooterrijder door een onbekende reden ten val. Hij liep hierbij hoofdletsel op.

Het slachtoffer werd onder begeleiding van de MMT-arts met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen