Gelderland

Vermiste Reinder (39) uit Apeldoorn dood aangetroffen, geen sprake van misdrijf

De vermiste Reinder Bruinsma van 39 jaar die sinds zaterdagochtend 4 juni werd vermist vanuit Biddinghuizen, is overleden aangetroffen. Dat heeft de politie zojuist bevestigd. Zijn lichaam werd gisterenavond iets na half 8 aangetroffen door een groep mensen die deelnam aan de zoektocht naar Reinder.

Reinder nam deel aan de Pinksterconferentie De opwekking waar hij overnachtte in een tentje. Toen zijn vrienden hem rond acht uur wilden opzoeken, troffen ze hem niet meer in de tent en op het evenemententerrein aan.

Reinder Bruinsma was in verwarde toestand en lopend vertrokken. Hij droeg een zwart T-shirt met daarop in het wit de tekst space en een spijkerbroek. Hij liep vermoedelijk op blote voeten.

Het is nog niet duidelijk waardoor Reinder Bruinsma in het water terecht is gekomen en hoe hij is overleden.

Gerelateerde artikelen