Gelderland

Bestuurster gewond naar ziekenhuis na ongeval Emmalaan Apeldoorn

Op de kruising Emmalaan met de Koninginnelaan in Apeldoorn heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. De bestuurster van de grijze auto raakte bij het ongeval gewond. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de witte auto kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen liepen bij de botsing forse schade op. De grijze auto moet in ieder geval afgesleept worden. Een berger gaat nog bekijken of de witte auto ook afgesleept moet worden.

Het ongeval gebeurde nadat beide bestuurders dachten de kruising op te kunnen rijden. Hierdoor ramde de bestuurder van de witte auto de grijze auto in de flank.

Door het ongeval is een deel van de kruising afgesloten. Dit zorgt voor enige verkeershinder.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen