Gelderland

Containerbranden aan Cornelis van Ramshorstlaan en Watergoorweg Nijkerk

Aan de Cornelis van Ramshorstlaan en Watergoorweg in Nijkerk zijn omstreeks 23:55 en 0:05 uur branden uitgebroken in containers.

Eerste containerbrand

De eerste containerbrand werd gemeld aan de Cornelis van Ramshorstlaan rond 23:55 uur. De Nijkerkse brandweer werd hiervoor met spoed opgeroepen. Ter plaatse bleken er 2 containers in brand te staan ter hoogte van de Angeler en Basisschool Ichthus. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft het vuur gedoofd. De oorzaak van de brand is onbekend. Mogelijk is er sprake van brandstichting.

Tweede containerbrand

Rond 0:05 uur kwam er opnieuw een melding binnen van een containerbrand. Dit keer aan de Watergoorweg in Nijkerk. Hier werd de brandweer zonder spoed opgeroepen. Ter plaatse bleek er voor de brandweer niet veel meer te doen. De brand was door de regen al gedoofd.

Foto’s: Rowice Flips/112Nieuws.net

Gerelateerde artikelen