Gelderland

Verdachte steekpartij Pythagorasstraat Apeldoorn op vrije voeten maar blijft verdachte

De man die verdacht wordt van de steekpartij afgelopen donderdag waarbij de 11-jarige Mikail gewond raakte, is zaterdag vrij gelaten. Dat bevestigd de politie. Een woordvoerder van de politie benadrukt dat de man verdachte blijft.

Heengezonden

De politie mag na aanhouding van een verdachte en verhoor een verdachte maximaal 3 dagen vasthouden. Na die 3 dagen kan het worden verlengd met 14 dagen. De Officier van Justitie gaat over dit besluit. Echter werd de verdachte afgelopen zaterdag heengezonden.

Woede en angst

Het is niet bekend waar de verdachte nu is. Gisterenavond werden de ruiten van zijn woning in de flat aan de Pythagorasstraat ingegooid. De buurtbewoners zijn woedend. Iedereen is bang. Een buurtbewoner zegt dat de man zich beter niet meer kan laten zien bij de flat. Buurtbewoners reageren vol ongeloof op de vrijlating van de verdachte.

Gerelateerde artikelen