Gelderland

Grote brand in voormalige Bed & Breakfast woning Burggraaf Loenen

Aan de Burggraaf in Loenen brak rond 02:00 uur een grote brand uit in een leegstaande woning wat een voormalige B&B (Bed & Breakfast) was. Het pand stond sinds 1 week leeg. De hulpdiensten schaalden op naar het sein grote brand waardoor er drie blusvoertuigen, een hoogwerker en een watertransportsysteem werden ingezet.

Er was geen indicatie dat zich nog mensen of dieren in de woning bevonden. De brandweer was een flinke tijd bezig geweest met blussen en verkenningen in de woning. Rond 02:55 uur gaf de brandweer het sein brand meester.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Het betreft een complex pand met veel geschakelde vertrekken. Deze werden allemaal verkend om zeker te zijn dat er geen mensen en/of dieren meer binnen zijn.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen