Gelderland

Boerenprotest bij distributiecentrum Boni Nijkerk

Het boerenprotest in Nijkerk gaat verder. De boeren reden vanaf de A28 bij Nijkerk Zuid richting het noorden naar de Edisonstraat waar het distributiecentrum van de Boni zit gevestigd. Daar stellen ze zich allemaal op.

Enke tientallen tractoren kwamen in een grote stoet aan bij het distributiecentrum rond 22:00 uur. Ook de politie is aanwezig. De straten lopen al snel vol. Voor het distributiecentrum is de sfeer gemoedelijk. Er klinkt luid getoeter van de aanwezige trekkers.

Ook hebben de boeren de BBQ aangestoken.

A28

Eerder vanavond blokkeerden de boeren het viaduct van de A28 in Nijkerk. Later reden zij via de A28 naar de volgende afrit om via daar weer terug te keren naar het noorden. Uiteindelijk belandde de vele trekkers bij het Distributiecentrum van de Boni.

Foto’s: Ingezonden

Gerelateerde artikelen