Gelderland

Motorrijder (25) overleden na ernstig ongeluk in Vaassen

Vanmorgen in alle vroegte is een motorrijder om het leven gekomen nadat hij in botsing kwam met een boom op de Geerstraat in Vaassen. De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter rukten met spoed uit. Helaas tevergeefs, het slachtoffer overleed ter plaatse.

Ongeval

De 25-jarige motorrijder kwam door een nog onbekende oorzaak tegen de boom aan en belandde daarna in de sloot. De schade was enorm. De brokstukken lagen overal verspreid en de motor zelf kwam een paar meter verderop terecht in de tuin van een boerderij.

Getuige

De politie is ook op zoek naar een donkerkleurige stationwagen van het merk Volvo. Mogelijk heeft deze bestuurder iets gezien van het ongeval.

Ook heeft een bestelbusje flinke deuken opgelopen. De bestuurder van het busje is door de politie meegenomen. Er bestaat een mogelijkheid dat het busje is betrokken bij het ongeval.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen