Landelijk

Man (35) aangehouden voor vermissing 13-jarige Marley

De politie heeft een 35-jarige man uit Lelystad aangehouden voor de vermissing van de 13-jarige Marley. De man is aangehouden voor het onttrekken van Marley aan het ouderlijk gezag. Het meisje is na onderzoek en een tip van een burger in goede gezondheid aangetroffen. Zij raakte gisterenochtend sinds 09:00 uur vermist.

Een oplettende burger zag het meisje lopen met de man. De informatie van deze burger in combinatie met de informatie uit het onderzoek van de politie heeft geleid tot de aanhouding van de man.

Over de mogelijke relatie tussen de man en het meisje kan de politie niets zeggen. De man zit vast. De politie hield met deze vermissing rekening dat mogelijk de vader er bij betrokken was, zoals dat al eerder gebeurde in eind 2019.

Gerelateerde artikelen