Gelderland

Auto vliegt rijdend in brand in Apeldoorn; bestuurder op tijd in veiligheid

Op de Gildenlaan in Apeldoorn is ter hoogte van winkelcentrum de Eglantier een personenauto uitgebrand. De automobilist merkte tijdens het rijden de brand op en zette direct zijn auto stil waarna hij zichzelf in veiligheid bracht en de brandweer belde.

Toen de brandweer ter plaatse kwam, kwam er aardig wat rookontwikkeling uit de auto vandaan. De brandweerlieden hebben de brand geblust. De oorzaak van de brand is een technisch mankement.

De Gildenlaan werd ter hoogte van de kruising met de Eglantierlaan afgesloten. De brand trok aardig wat bekijks door voorbijgangers en mensen die vanaf het winkelcentrum kwamen. De auto kan als verloren worden beschouwen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen