Gelderland

Forse kettingbotsing met 6 voertuigen Zutphensestraat Apeldoorn

APELDOORN – Op de Zutphensestraat is ter hoogte van de tunnel onder het spoor vanmiddag een kettingbotsing gebeurd. Hier waren zes voertuigen bij betrokken. Voor zover raakte er niemand gewond, maar was er wel veel schade.

Kettingbotsing

Bij de spoortunnel richting het centrum ging het mis rond 15:45 uur. Er klapten zes auto’s op elkaar waarvan er vijf moesten worden afgesleept. Ook kwam er een ambulance ter plaatse om de inzittenden te controleren. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Doorgeschoten

Het achterste busje merkte te laat op dat er geremd moest worden met een botsing en domino-effect als gevolg. De voertuigen schoten tegen elkaar aan. Door het ongeval ontstond er direct een enorme vertraging op de Zutphensestraat, maar ook op omliggende wegen. De Zuthphensestraat is een belangrijke weg richting het centrum. Deze werd in de richting van het centrum afgesloten. Rond 17:00 uur was de weg weer vrij voor het verkeer.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen