Gelderland

Man zwaargewond aan hoofd na steekpartij Burgersveld Apeldoorn

APELDOORN – Op donderdagavond 7 juli omstreeks 23:00 heeft er een steekpartij plaatsgevonden op de kruising Burgersveld-Schoutenveld in de Apeldoornse wijk de Maten. Hierbij is één man zwaargewond geraakt.

Ernstig gewond

Het slachtoffer heeft een steekwond in zijn hoofd opgelopen. Meerdere politie-eenheden waaronder meerdere hondengeleiders en twee ambulances waren snel ter plaatse. Ook werd er een traumahelikopter gealarmeerd, maar deze kon halverwege retour. Het slachtoffer werd per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Mercedes

Het slachtoffer lag naast een zwarte Mercedes. Aan de zijkant van deze Mercedes zaten flinke bloedsporen. Ook ligt er naast de auto een flinke plas bloed.

De omgeving is afgesloten met linten. De politie doet zowel buurt als sporenonderzoek. De politie is op dit moment in gesprek met mensen die iets hebben gezien en/of gehoord.

Verdachte aangehouden

De aanleiding van het steekincident is nog onduidelijk. De politie heeft een man aangehouden als verdachte, hij heeft zich vrijwillig gemeld op het politiebureau. Hij zal morgen door de recherche worden gehoord.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen