Gelderland

Apeldoornse tiener wordt door brandweer uit water gehaald Matenpoort Apeldoorn

APELDOORN – De brandweer rukte vanmorgen rond 07:00 uur met meerdere voertuigen uit voor een melding van een persoon te water aan de Matenpoort in Apeldoorn. Hier was een tiener in het water terechte gekomen.

Overgeven

Door een nog onbekende oorzaak raakte de tiener te water. De jongen werd met behulp van een ladder weer op droge voeten gezet. Hij werd gecontroleerd in de ambulance. Toen hij in de ambulance gecontroleerd werd, moest hij overgeven.

De toegesnelde politie heeft met de jongen gesproken, maar het is niet duidelijk hoe hij in het water belandde. Vermoedelijk had de jongen teveel gedronken.

Ziekenhuis

Op een bankje lagen de spullen van de jongen waaronder zijn bankpas, telefoon, wat kleding en een mitella. De jongen is voor verder onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de familie in kennis gesteld.

Gerelateerde artikelen