Gelderland

Twee gewonden bij ongeval auto en scooter Laan van Maten Apeldoorn

APELDOORN – Bij een ongeluk maandagmiddag op de Laan van Maten in Apeldoorn zijn twee gewonden gevallen. Beide werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde 17.00 uur nadat de bestuurder van een auto de rotonde wilde verlaten richting en daarbij de twee jongens op een scooter over het hoofd zag. De twee jongens raakten gewond en werden door het ambulancepersoneel behandeld en onderzocht. Na onderzoek en behandeling ter plaatse werd besloten om ze voor de zekerheid mee te nemen naar het ziekenhuis.

De schade aan beide voertuigen is fors. Beide zullen dan ook door een berger worden afgesleept. Vanwege het ongeval ondervond het verkeer op de Laan van Maten en de Matenpoort flinke hinder. Inmiddels is de weg weer vrij.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen