Gelderland

Busje en auto botsen op Arnhemseweg Beekbergen

BEEKBERGEN – Op de kruising Arnhemseweg met de Stoppelbergweg in Beekbergen heeft er een aanrijding plaatsgevonden. Een personenauto is achterop een rode bestelbus gebotst. Een persoon werd nagekeken door het ambulancepersoneel. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. Politie neemt verklaringen op. Het verkeer werd langs het ongeluk heen geleid.

De bestuurder van de rode bestelbus wilde links afslaan de Stoppelbergweg in vanaf de Arnhemseweg. De bestuurder van de personenauto zag dit te laat en botste vol achterop het bestelbusje. De bestuurder van het bestelbusje had last van zijn nek en is nagekeken door het ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van het bestelbusje gaf aan, over 200 meter thuis te zijn.

De bestuurder van de witte personenauto is ook door het ambulancepersoneel nagekeken. De bestuurder hoefde ook na onderzoek en behandeling ter plaatse niet mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen.

Beide voertuigen raakten fors beschadigd. De witte personenauto is door een berger afgesleept. Het verkeer ondervond door het ongeval en door de bergingswerkzaamheden enige verkeershinder. Het verkeer werd namelijk om en om langs het ongeval geleid door de agenten.

Foto’s: John Stevens/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen