Gelderland

VIDEO | Tientallen trekkers geparkeerd bij station Apeldoorn

APELDOORN – Een vijftiental boeren hebben vanavond geprotesteerd tegen het stikstofbeleid op het Stationsplein in Apeldoorn. De boeren wilden eerst naar het Marktplein, maar werden op de Stationsstraat tegen gehouden door de politie en handhaving.

De boeren mochten niet op het Marktplein omdat daar momenteel voorbereidingen aan de gang zijn vanwege de Markt van morgenochtend. De boeren werden door de politie naar het Stationsplein geleidt. De boeren konden daar hun protest voortzetten. De boeren vertrokken rond 19.00 uur weer.

De trekkers op het Marktplein trokken uiteraard wat bekijks van voorbijgangers. Sommige van hun lieten een blijk van steun achter aan de boeren.

Foto’s & video: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen