Gelderland

Overleden bestuurder (69) werd mogelijk onwel voorafgaand fataal ongeval Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – De man van 69 die gisterenochtend om het leven kwam bij een fataal ongeval op de Harderwijkerweg in Laag-Soeren, werd vermoedelijk achter het stuur onwel en belandde daardoor op de verkeerde weghelft. Dat laat de politie weten na het onderzoek.

Fatale botsing

Rond 10:00 uur ging het gisteren mis in Laag-Soeren. De auto waarin de 69-jarige man zat botste frontaal op een tegemoetkomende auto. Bij het ongeval raakten ook vijf andere personen gewond. Vier daarvan liggen vandaag nog in het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval werden meerdere ambulances en twee traumahelikopters opgeroepen om te assisteren. Ook was de weg in beide richtingen afgesloten voor het politieonderzoek.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen