Gelderland

Lichaam jongen (19) gevonden na grote zoektocht in water Grote Gracht Zutphen

ZUTPHEN – Een 19-jarige jongen is vanmiddag om het leven gekomen nadat hij wilde zwemmen in een meertje in Zutphen. De jongen verdween en kwam niet meer boven water.

Zoektocht

Rond 13:00 uur werden de hulpdiensten groots gealarmeerd naar de Louisesingel in Zutphen. De hulpdiensten zochten naar de jongen met behulp van een sonarboot, helikopter en bootjes. Ruim 2 uur later werd de jongen gevonden. De politie bevestigd dat het om een 19-jarige jongen uit Zutphen gaat.

Ook een traumahelikopter landde vlak naast de Grote Gracht. Het slachtoffer werd uit het water gehaald, maar hulp mocht niet meer baten. De politie heeft de familie ingelicht. Ook gaat de politie uit van een noodlottig ongeval.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen