Gelderland

Auto volledig uitgebrand op afrit A1 Kootwijk

KOOTWIJK – Een Audi is vanochtend volledig uitgebrand op de afrit van de A1 bij Kootwijk. De automobilist merkte tijdens het rijden op dat er rook onder de motorkap vandaan kwam.

Volledig uitgebrand

De bestuurder zette zijn voertuig stil op de vluchtstrook van de afrit en belde 112. Bij aankomst van de brandweer stond de auto al volledig in lichterlaaie. De brandweerlieden hadden het vuur na enige tijd onder controle en geblust. De auto brandde volledig uit.

Technisch mankement

De oorzaak van de brand lijkt een technisch mankement. De bestuurder kwam er met de schrik vanaf en raakte niet gewond. Een berger heeft, van wat er nog van de auto over was, afgesleept. Gedurende de inzet van de hulpdiensten was de afrit afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen