Gelderland

Auto belandt in droge sloot na botsing met taxi Achterste Kerkweg Lieren

Op de kruising van de Achterste Kerkweg en Kanaal Zuid bij Lieren heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een taxibusje en een zwarte personenauto. De auto belandt na een harde klap in een droge sloot. 

Harde botsing 

De zwarte personenauto met daarin een vrouw, komt vanaf de Achterste Kerkweg aanrijden. De auto rijd richting Kanaal Zuid, maar ziet daarbij een taxibusje over het hoofd. Dit zorgt voor een harde botsing. De vrouw met de zwarte personenauto komt tot stilstand in een droge sloot. 

Overgebracht naar ziekenhuis

De vrouw is vervolgens met ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de taxibus is daar en op dat moment nagekeken door het ambulancepersoneel en hoefde niet mee voor verdere controle. Hij moet op eigen gelegenheid naar de huisarts toe. 

Fors beschadigd

Beide voertuigen moesten door een berger worden afgesleept. De voertuigen zijn fors beschadigd. Een deel van de kruising was afgesloten en het verkeer is langs het ongeval heen geleid door de politie. Zodra de berger daar was om beide voertuigen af te slepen, is de weg in zijn geheel afgesloten voor opruimwerkzaamheden. 

Foto’s: John Stevens/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen