Gelderland

Twee auto’s met elkaar in botsing Zutphensestraat Apeldoorn

Op de Zutphensestraat (N345) bij Apeldoorn heeft vrijdag rond het middaguur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de op-en-afrit van de A1. 

Het ongeluk

Het ongeluk gebeurde nadat de automobilist van de rode auto vanaf de A1 kwam aanrijden. De auto wilde de Zutphensestraat over steken richting Apeldoorn. Op dat moment kwam er een automobilist vanaf Apeldoorn die reed in de van richting Zutphen. Beide voertuigen kwamen precies op de kruising met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten fors beschadigd. 

Twee kinderen 

De ambulance is rond het middaguur opgeroepen en kwam met spoed ter plaatse. De inzittenden van beide voertuigen, waaronder zeker twee kinderen, zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. 

Weg afgesloten

Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat zij beiden moesten worden afgesleept door een berger. Vanwege het ongeluk was een deel van de afrit en een deel van de kruising afgesloten. 

Meerdere ongelukken 

Het punt staat bekend om zijn vele ongelukken. Bijna iedere maand gaat het wel één a twee keer mis. De provincie heeft laten weten dat het punt in het jaar 2024/2025 wordt aangepakt.

Foto’s: John Stevens/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen