Gelderland

Scooterrijder glijdt over asfalt na aanrijding met auto Arthurgaarde Apeldoorn

APELDOORN – Een scooterrijdster is vanavond gewond geraakt op de Arthurgaarde in Apeldoorn nadat zij werd aangereden door een automobilist. De scooterrijdster gleed enkele meters over het asfalt heen en belandde uiteindelijk in de berm.

De auto reed vanaf de Arturgaarde en wilde de Heemradenlaan op rijden en zag de scooterrijdster over het hoofd. De politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse en na een behandeling in de ambulance werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval was de kruising tijdelijk afgesloten. Ook de Koninklijke Marechaussee was ter plaatse. Zowel de auto als de scooter liepen beide forse schade op.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen