Landelijk

Grote kans op droge en warme maand augustus

NEDERLAND – De kans is groot aanwezig dat augustus droog en warm gaat verlopen. Dat voorspelt Weer.nl Daarbij kan het regelmatig meer dan 25 graden worden en is het aantal dagen met buien klein. Vandaag lijkt voorlopig de laatste grijze en regenachtige dag te worden.

Laatste dag van juli

Vandaag is de laatste dag van juli welke grijs en regenachtig verloopt. De temperatuur ligt zo rond de 22 graden en de dag is afwisselend bewolkt met regenbuien. Vanaf morgen lijkt er voor een langere tijd verandering in te komen.

Begin augustus

Morgen begint augustus al een stuk beter van vandaag. De zon laat zich meer zien en de temperatuur ligt rond de 24 graden. De dagen daarna kan het warmer worden met op woensdag temperaturen rond de 30 graden. Aangenaam, Hollands zomerweer dus. Na woensdag daalt de temperatuur een stuk, maar blijft het wel droog. Ook is er veel ruimte voor de zon. De meeste warmte en droge dagen krijgen we waarschijnlijk in de eerste helft van de maand.

Ook is er veel ruimte voor de zon. De meeste warmte en droge dagen krijgen we waarschijnlijk in de eerste helft van de maand.

Gerelateerde artikelen