Gelderland

Scooterrijdster gewond naar ziekenhuis na aanrijding met auto Jachtlaan Apeldoorn

APELDOORN – Op de kruising Europaweg met de Jachtlaan in Apeldoorn is zondagmiddag een ongeluk gebeurd. Een scooterrijdster werd daar tijdens het oversteken geschept door een automobiliste. De scooterrijdster raakte daarbij gewond.

Ongeval

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur. De scooterrijdster kwam terecht op de vluchtheuvel. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de vrouw gestabiliseerd en in een vacuĆ¼mmatras gelegd. Daarna werd zij overgebracht per ambulance naar het Gelre ziekenhuis.

Afgesloten

Vanwege het ongeluk was een deel van de kruising enige tijd afgesloten. Zowel de auto als scooter liepen bij het ongeluk enige schade op. De automobiliste kon na het afleggen van een verklaring haar weg vervolgen. De scooter is door de politie meegenomen naar het politiebureau.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen