Gelderland

Verongelukt fietsertje is 11-jarig meisje uit Kootwijkerbroek

KOOTWIJKERBROEK – Afgelopen vrijdagmiddag werd er een 11-jarig fietsertje aangereden door een auto op de Wesselseweg (N800) in Kootwijkerbroek. Het slachtoffer is een 11-jarig meisje uit Kootwijkerbroek.

Rond 17:15 uur op de vrijdagmiddag ging het volledig mis. Het 11-jarige meisje werd geschept door een automobilist en overleed ter plekke aan haar verwondingen. De hulpdiensten werden massaal gealarmeerd, maar hulp mocht niet meer baten voor het meisje.

Direct na het ongeval is de 64-jarige automobiliste uit Barneveld meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en weer heengezonden. Volgens de politie was zij niet onder invloed van drugs of alcohol. Bij ernstige ongevallen is dit een standaard procedure.

Gerelateerde artikelen