Gelderland

Automobilist botst achterop stilstaande vrachtwagen Kayersdijk Apeldoorn

APELDOORN – Een automobilist heeft maandagochtend veel geluk gehad bij een aanrijding op de Kayersdijk in Apeldoorn. De automobilist botste met zijn auto achterop een stilstaande vrachtwagen. De bestuurder raakte niet gewond, de auto kan worden afgeschreven.

Het ongeluk rond 11.30 uur ter hoogte van de kruising Kayersdijk met de Lange Amerikaweg. De bestuurder gaf bij de politie aan dat hij te laat opmerkte dat de vrachtwagen voor hem stilstond met een harde botsing tot gevolg. Als gevolg van de klap vlogen de airbags eruit. De bestuurder raakte bij de botsing niet gewond.

De politie sloot vanwege het ongeluk een rijstrook af in de richting van het centrum van Apeldoorn. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept. De vrachtwagenchauffeur kon zijn weg vervolgen. Desondanks heeft de trailer wel aardig wat schade op gelopen.

Foto’s: John Stevens/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen