Gelderland

Fietsers botsen op Laan van Erica Apeldoorn, fietsster gewond naar ziekenhuis

Op de Laan van Erica in Apeldoorn is dinsdagmiddag een 76- jarige fietsster gewond geraakt nadat deze in botsing was gekomen met een andere fietser. Het slachtoffer, een vrouw uit Raalte liep daarbij een hoofdwond op en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond half drie door een nog onbekende oorzaak ter hoogte van de oversteekplaats voor fietsers. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. Zij werd nadat zij gestabiliseerd was overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeluk werd een deel van de Laan van Erica afgesloten en werd het verkeer langs het ongeval heen geleidt. Dit zorgde voor enige verkeershinder.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen