Gelderland

Ravage na ongeval op N344 Hoog-Soeren

HOOG-SOEREN – Een ravage vanochtend op de N344 bij Hoog Soeren nadat een automobilist door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor, in de slip raakte en meerdere bomen ramde in de berm. De bestuurder kwam uiteindelijk tegen een dikke boom tot stilstand en raakte gewond.

Macht over het stuur kwijt

Het ongeval gebeurde even voor half zes. De bestuurder reed vanaf Apeldoorn over de Amersfoortseweg richting Uddel toen het mis ging. De automobilist raakte de macht over het stuur kwijt, reed in de berm een boompje dwars doormidden en kwam uiteindelijk overdwars tegen een dikke boom tot stilstand. Door de klap was de kofferbak open geschoten en belandde de inhoud op de rijbaan.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder onderzocht en behandeld waarna zij besloten deze mee te nemen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling en onderzoek.

Afgesloten

Een deel van de N344 was gedurende de hulpverlening en bergingswerkzaamheden afgesloten. Datzelfde geldt voor het fietspad. Door de harde botsing was de auto namelijk deels op het fietspad terecht gekomen, samen met een deel van het eerdere door midden geramde boompje.

Over de precieze toedracht van het ongeluk is niets bekend.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen