Landelijk

Twee doden bij schietpartij Roermond; Arrestatieteam ingezet

ROERMOND – Bij een schietpartij vanavond aan de Kasteel Hillenraedtstraat in Roermond zijn in of bij een woning 2 doden gevallen. De omgeving is ruim afgezet en ook de Dienst Speciale Interventies is ter plaatse. Dat bevestigd de politie op Twitter.

Inzet arrestatieteam

Rond 18:30 uur kwam de eerste melding bij de politie binnen. De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter snelden zich naar de locatie aan de Kasteel Hillenraedtstraat. Rond 19:55 uur kwam de Dienst Speciale Interventies van de politie ter plaatse. Zij troffen twee overleden personen aan in de woning.

Slachtoffers

Volgens de politie kwam er naast de bewoonster van de woning ook een man om het leven.

Er zijn nog veel onduidelijkheden en de politie doet onderzoek. De politie hoopt later vanavond met meer informatie te komen.

Ook de burgemeester van Roermond, Rianne Donders, kwam ter plaatse om zich te laten informeren.

Foto’s: Mik Schoonheim/112Nieuws.net

Gerelateerde artikelen