Gelderland

Werkzaamheden A50 Arnhem-Apeldoorn in volle gang

APELDOORN/ARNHEM – De werkzaamheden aan de A50 van Arnhem richting Apeldoorn zijn in volle gang. Sinds gisterenavond 20:00 uur is de snelweg richting Apeldoorn afgesloten tot 22 augustus.

Werkzaamheden

Op de beelden is te zien dat er al hele stukken asfalt gefreesd zijn door de wegwerkers. Vrachtwagens rijden op en aan om puin weg te brengen. Het is een zeer ingrijpende klus over het 21 kilometer tellende traject. Gedurende de werkzaamheden is de A50 volledig afgesloten voor al het verkeer. Richting Arnhem is de snelweg wel open. Het asfalt richting Apeldoorn is in slechte staat en zit vol met gaten. Daar gaat Rijkswaterstaat gedurende de 16 dagen verandering in brengen.

Omleiding

Rijkswaterstaat heeft een omleiding ingesteld. Verkeer richting Apeldoorn vanuit Arnhem wordt aangeraden de A12 naar Ede te volgen, vervolgens de A30 naar Barneveld en dan de A1 naar Apeldoorn. Weggebruikers in de richting van Twente of de Achterhoek rijden via de A12 en A18/N18.

N804 Deelenseweg

De N804 is vanaf Terlet tot aan Hoenderloo in de richting van Apeldoorn afgesloten. Automobilisten worden door verkeersregelaars teruggestuurd. De Deelenseweg (N804) is tijdelijk een éénrichtingsverkeersweg.

De weg (N804) wordt afgesloten vanaf de Koningsweg (N311) voor verkeer richting Hoenderloo. Verkeer richting Hoenderloo en Deelen wordt omgeleid via de N310. Weggebruikers vanuit Hoenderloo richting Arnhem kunnen de Deelenseweg blijven gebruiken.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen