Gelderland

Spoedambulance zorgt voor ongeval Koning Stadhouderlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een ambulance met zwaailicht en sirene heeft vanmiddag op de kruising Koning Stadhouderlaan met de Hoge Dries in Apeldoorn voor een ongeluk gezorgd. Vier auto’s raakten bij de botsing zwaar beschadigd. Gewonden vielen er niet.

Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur toen een ambulance met zwaailicht en sirene met spoed onderweg was naar een medische noodsituatie in een woning aan de Hoge Dries. Doordat de ambulance plotseling afsloeg moest een makelaar plotseling remmen. De mensen die achter hem reden merkten dit te laat op met een harde botsing tot gevolg. Vier auto’s knalden hard op elkaar.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen. Niemand raakte dusdanig gewond dat die mee hoefde naar het ziekenhuis.

Drie van de vier auto’s liepen dusdanig veel schade op dat zij moesten worden afgesleept. De politie heeft verklaringen opgenomen van de betrokkenen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen