Gelderland

Forse schade door brand loempia kiosk op Johnny van Doornplein Arnhem

ARNHEM – In de keuken van de loempia kiosk op het Johnny van Doornplein is rond 10:49 brand ontstaan. 

Forse schade 

Om 10:49 rukte de brandweer met spoed uit. De brand was snel onder controle, maar er was een forse rookontwikkeling te zien. In de keuken van de kiosk is goed te zien dat er een grote schade is gemaakt door de brand. Vanwege de schade zal naar alle waarschijnlijkheid de kiosk voorlopig dicht blijven. Het is nog niet bekend hoe de brand is ontstaan en er raakte voor zover bekend niemand gewond. 

Veel bekijks 

De brand gebeurde op een drukke plek in het centrum van Arnhem. De kraam ligt gelegen aan Velperplein, en zorgde daarom voor veel bekijks. De omstanders spraken over het gerucht dat de kiosk nog niet zo lang een nieuwe eigenaar heeft. 

Eerdere brand 

In 2016 is er ook brand geweest in de kiosk. Door onbekende oorzaak ontstond er toen brand door een frituurpan. De kiosk is toen voor een paar weken gesloten gebleven. 

Gerelateerde artikelen