Gelderland

Politieachtervolging eindigt op A50 bij Beekbergen

BEEKBERGEN – Vanwege een politieactie gisteren op de A50 bij Beekbergen was de snelweg in de richting van Arnhem enige tijd volledig afgesloten. Hierdoor ontstond er een file vanaf knooppunt Beekbergen over een lengte van zo’n 6 kilometer op zijn hoogtepunt.

Klemgereden

Rond 17.15 uur reed een zestal politiewagens een personenauto klem. De agenten tikten een ruit in om de verdachte, tevens bestuurder van de auto, te kunnen aanhouden. De verdachte verzette zich zo hevig dat hij bij zijn aanhouding zwaargewond raakte. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis onder begeleiding van twee politiewagens.

Ook een agent raakte gewond bij de aanhouding, hij liep een flinke snee op in zijn vinger door het glas van de autoruit.

De politiewoordvoerder kan momenteel geen informatie geven omtrent de politieactie. Op het wegdek lag een flinke plas bloed. De berger heeft hier zand opgegooid.

Gedurende de afhandeling van het incident werden in eerste instantie alle drie de rijstroken afgesloten, later tijdens de bergingswerkzaamheden waren er nog twee rechterrijstroken afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen