Opmerkelijk

Automobilist slingert van links naar rechts door nummer Snollebollekes

TUBBERGEN – Een wijkagent in Tubbergen werd afgestuurd op een melding van asociaal rijgedrag. De melder die achter de auto reed meldde dat de auto van links naar rechts slingerde op de weg.

Eenmaal toen de auto werd aangetroffen door de politie troffen zij een net gezinnetje met kindjes aan. Ze waren iets te enthousiast aan het luisteren naar het nummer Links Rechts van Snollebollekes op de radio.

De bestuurder nam het nummer iets te letterlijk en slingerde inderdaad van links naar echts over de weg. De politieagent deed zijn verhaal op Twitter en dat werd weer opgemerkt door Rob Kemps, het brein achter Snollebollekes.

Of het gezinnetje een boete heeft gekregen voor hun rijgedrag, is niet bekend.

Gerelateerde artikelen