Landelijk

Werkzaamheden A50 bijna afgerond, maandagochtend weer open

APELDOORN/A50 – De werkzaamheden aan de A50 van Arnhem richting Apeldoorn naderen het einde. Na 2 weken hebben de wegwerkers intensief gewerkt aan het wegdek. Alleen voor eind september staan er afsluitingen gepland voor de A50 van Apeldoorn richting Arnhem.

De afgelopen tijd hebben wegwerkers hard gewerkt, ook tijdens de hittegolf, om de A50 van Arnhem richting Apeldoorn weer in topconditie te krijgen. Het asfalt is vervangen en er liggen nieuwe markeringen op de weg.

Vanaf eind september gaat de A50 in de richting van Arnhem een paar weekenden dicht. Van 23 september tot en met 24 oktober zijn er meerdere weekendafsluitingen. Meer over de weekendafsluitingen leest u op de website van Rijkswaterstaat.

Gerelateerde artikelen