Gelderland

Traumahelikopter rukt uit voor zwaargewonde scooterrijder Loolaan Apeldoorn

APELDOORN – Een scooterrijder is afgelopen nacht onderuit gegaan op de Loolaan in Apeldoorn en daarbij zwaargewond geraakt. Vanwege het ongeluk landde er een traumahelikopter langs de A50.

Onderuit

Het eenzijdige ongeluk rond 00.15 uur door nog een onbekende oorzaak. Getuigen die het ongeluk zagen gebeuren verleenden eerste hulp en waarschuwde de hulpdiensten. Vanwege het ongeluk kwamen er twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. De traumahelikopter landde langs de A50 bij Apeldoorn Noord. De MMT arts heeft aldaar het slachtoffer gestabiliseerd waarna deze met spoed per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De trauma arts ging niet mee met de ambulance.

De toedracht van het eenzijdige ongeluk wordt nog onderzocht. Vanwege het ongeluk werd een deel van de Loolaan afgezet met linten. Het verkeer moest om en om langs het ongeluk heen. De scooter is door agenten meegenomen naar het bureau.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen