Gelderland

E-biker gelanceerd door stoeprand en komt hard ten val Zwolseweg Apeldoorn

APELDOORN- Een man is zaterdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Zwolseweg in Apeldoorn. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 23.45 uur op de Zwolseweg ter hoogte van de Loseweg. De man reed op een e- bike en raakte door nog onbekende oorzaak de stoeprand waarna hij ten val kwam. De man werd door de stoeprand gelanceerd en vloog door de lucht. De man belandde enkele meters van de weg in een grasveldje langs de weg. Getuigen belde direct 112. De politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse. Het slachtoffer werd ter plekke door het ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna hij met verwondingen aan onder andere zijn schouder werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De fiets van de man raakte zwaar beschadigd bij het ongeluk en wordt tijdelijk gestald bij een woning.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen