Gelderland

Scooterrijder gewond na ongeval Sluisoordlaan Apeldoorn

Een scooterrijder is zondagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Sluisoordlaan in Apeldoorn. De scooterrijder is ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel en wordt door een familielid naar de eerste hulp gebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur nadat de scooterrijder afsloeg ter hoogte van de Zevenhuizenseweg, maar een automobilist die achter hem reed merkte dit niet op en hem wilde inhalen. Tijdens het inhalen kwamen de scooterrijder en automobilist met elkaar in botsing. De scooterrijder kwam hard ten val en raakte onder andere gewond aan zijn hand. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de jongeman ter plekke behandeld en onderzocht. De vader van de jongen brengt hem naar de eerste hulp.

De scooter en auto liepen bij het ongeluk forse schade op. De scooter zal hoogst waarschijnlijk total loss worden verklaard.

De politie heeft van getuigen en van beide bestuurders een verklaring opgenomen. Vanwege het ongeluk werd een deel van de Sluisoordlaan afgesloten. Het verkeer moest om en om langs het ongeval heen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen