Gelderland

Politie zoekt getuigen na beroving Weerdjesstraat Arnhem

ARNHEM – De politie in Arnhem is opzoek naar mensen die maandagavond iets verdachts hebben gezien tussen 22.45 uur en 01.30 uur op de Vossenstraat in Arnhem. Ter hoogte van de Weerdjesstraat werd namelijk een man beroofd. De politie is nog op zoek naar de verdachte(n), zo meldt de politie.

Rond 23.00 uur kwam de melding bij de meldkamer binnen. Een man zou op de Vossenstraat ter hoogte van de Weerdjesstraat zijn beroofd. Meerdere politiewagens spoedden zich richting de locatie. De politie zocht met meerdere wagens in de omgeving naar de mogelijke verdachten. Zonder resultaat zo laat politiewoordvoerster Simone van Dijk dinsdagochtend weten.

De politie laat weten dat de man bij de beroving niet gewond is geraakt. Hij heeft aangifte gedaan bij de politie. Of er iets is buit gemaakt kon de woordvoerster niet melden.

De politie is een onderzoek gestart en hoop dat getuigen die iets hebben gezien, zich melden.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen