Gelderland

Man (37) raakt onwel in politieauto en overlijd Eerbeek

EERBEEK – Een 37-jarige man uit de gemeente Brummen is vanmiddag in een politieauto onwel geworden en later overleden in het ziekenhuis. Dat meld de politie van Gelderland op hun website.

Verwarde toestand

Agenten kregen eerder op de middag een melding van een man in Eerbeek in verwarde toestand. De man zou aanbellen bij mensen. De agenten hebben de man geboeid en wilden hem overbrengen naar een locatie waar hij door de crisisdienst beoordeeld zou worden.

Overleden

Onderweg naar de crisisdienst raakte de man onwel in de politieauto en zijn de agenten de reanimatie gestart. De toegesnelde ambulance heeft de man nog naar het ziekenhuis gebracht waar hij later overleed.

Onderzoek Rijksrecherche

De Rijksrecherche is een onderzoek gestart naar de toedracht van het overlijden van de man. De politie wacht dat onderzoek af en kan verder geen uitspraken doen. Het onderzoek moet uitwijzen waardoor de man precies is overleden.

Gerelateerde artikelen