Overijssel

Scooterrijder botst tegen pizza bezorgauto Brink Zwolle

ZWOLLE – Op de Brink in Zwolle heeft woensdagavond een ernstig ongeluk plaatsgevonden tussen een scooterrijder en een automobiliste. De twee opzittende van de scooter raakten gewond en werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 23.25 uur door een nog onbekende oorzaak. De scooter kwam na de botsing enkele meters verderop tot stilstand. De twee opzittenden van de scooter raakten gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis. Een opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld.

De Brink werd volledig afgesloten. Agenten hebben linten geplaatst om voorbijgangers op afstand te houden.

De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Zowel de scooter als auto raakte bij de botsing zwaar beschadigd.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen