Gelderland

Scooterrijder ten val Englanderholt Ugchelen

UGCHELEN – Op de Englanderholt tussen Beekbergen en Ugchelen is vanmiddag een scooterrijder ten val gekomen. De bestuurder van de scooter kwam samen met zijn passagier ten val en raakten gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 16.45 uur toen de man schrok van vermoedelijk een passerende auto. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de twee gewonden. De bestuurder van de scooter kon ter plekke worden behandeld door het ambulancepersoneel. De vrouw die bij de man achterop zat bleek er ernstiger aan toe. Zij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Zij was met haar hoofd op het asfalt terecht gekomen.

De scooter van de man liep enige schade op bij de valpartij. Het verkeer werd door agenten langs het ongeluk heen geleid.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen