Gelderland

Overleden persoon ligt weken dood in appartement Nieuwstraat Apeldoorn

APELDOORN – In een appartement aan de Nieuwstraat in het centrum van Apeldoorn is zondagavond een overleden persoon aangetroffen. Volgens de politie zou het slachtoffer er al enige tijd hebben gelegen.

De politie kwam af op een melding van stankoverlast. Buurtbewoners roken een stanklucht en schakelde de politie in. Toen deze ter plaatse kwamen, roken zij inderdaad ook een stanklucht. Daarop besloot de politie om de brandweer ter assistentie te vragen om de woning te betreden. In de woning troffen de hulpdiensten het lichaam aan van een overleden persoon. Naar schatting lag de persoon al enkele weken dood in zijn woning.

De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak. De technische recherche is hiervoor ter plaatse gekomen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen